TEAM

ANDREAS VAN DEN BRINK.

Andreas is een ervaren financiële professional met een carrière in de hedgefundsector. Sterke professionele vaardigheid in kwantitatieve screenings en fundamentele analyses van beursgenoteerde aandelen.

10 jaar Value Investor. Zijn Value posities zijn met gemiddeld 20% per jaar gegroeid de afgelopen jaren. Als een aandeel dat op 50% van de (relatieve) waarde is gekocht en binnen 5 jaar hersteld naar 100%, dan levert dat gemiddeld 20% per jaar op.

Andreas is begonnen met de studie Technische Natuurkunde in Eindhoven en is daarna overgestapt naar Nederlands Privaat Recht (LLM) aan de Universiteit Utrecht. Andreas is al sinds 2008 in de financiële wereld werkzaam, eerst als In-House Broker bij Market Wizards in Amsterdam waar hij effectenorders uitvoerde op beurzen wereldwijd. Vervolgens als kwantitatieve ontwikkelaar van beleggingsstrategieën bij Percival Trading Partners. In 2012 was Andreas medeoprichter van het WinCap Fund, waar hij in 2015 directeur van werd.

In de afgelopen jaren heeft Andreas zich als Value Investor ontwikkeld, waarin hij zijn gespecialiseerde kwantitatieve screenings combineert met kwalitatieve diepgaande analyses van aandelen die tijdelijk uit de gratie zijn bij beleggers.

Andreas is bij Foreward Capital verantwoordelijk voor de Value beleggingen van het Fonds.