Resultaten Mei 2022

Afgelopen maand was het netto resultaat van het Foreward Value+ Fund 2.1%. Het resultaat van de Value portfolio was 1.9%, van Trading was het 0.3% en de kosten waren 0.1%. De MSCI World index (EUR) daalde in mei met -1.5% en staat voor het jaar op een verlies van -7.6%.
De portefeuille van het Foreward Value+ Fund nu op een koers/winst verhouding van 5,4. Dit betekent dat bij een investering van 100.000 euro er komend jaar proportioneel voor 12.443 euro winst gemaakt zal worden door de posities in de portefeuille, op basis van onze 70% Value allocatie. Dit is een rendement op kapitaal van 18,4%.
Dit gecombineerd met onze actieve handelsstrategie zorgt ervoor dat we het komend jaar met veel vertrouwen tegemoet zien. Wilt u meer weten over de kansen die wij zien op de beurs neem dan contact met ons op. Of u bent welkom op de lunch presentatie op vrijdag 10 juni waar we uitgebreid ingaan op onze portefeuille en de kansen op de beurs. U kunt zich daarvoor aanmelden door een reply op deze mail te sturen.