Resultaten Maart 2022

Afgelopen maand was het netto resultaat van het Foreward Value+ Fund -1,7%. Het resultaat van de Value portfolio was -1,1%, van Trading was het -0,5% en de kosten waren 0,1%. De MSCI World index (EUR) steeg in maart met 3,7% en staat voor het jaar op een verlies van 3.1%.
In onze vorige nieuwsbrief lieten we de resultaten van een aantal aandelen uit de portefeuille zien. Ondertussen zijn de cijfers van de gehele portefeuille bekend. De portefeuille van het Foreward Value+ Fund staat nu op een koers/winst verhouding van 5,7 afgaande op deze meest recente cijfers. Dit betekent dat bij een investering van 100.000 euro er komend jaar proportioneel voor 12.288 euro winst gemaakt zal worden door de posities in de portefeuille, op basis van onze 70% Value allocatie. Dit is een rendement op kapitaal van 17,5%. Dit gecombineerd met onze actieve handelsstrategie zorgt ervoor dat we het komend jaar met veel vertrouwen tegemoet zien.
Afgelopen maand is de jaarlijkse participantenvergadering gehouden waarin we de top 10 posities van het Foreward Value+ Fund en onze voortuitzichten voor 2022 hebben gepresenteerd. Mocht u interesse hebben in deze presentatie dan kunt u een reply op deze mail sturen. Of u kunt naar de lunch presentatie komen op vrijdag 22 april op ons kantoor.