Geachte Belegger,

Hierbij het maandbericht van het Foreward Value+ Fund. Het fonds is per 1 januari 2021 begonnen. Hieronder vindt u de resultaten, de strategie en een aandelen analyse van één van de positie van het fonds.

Resultaten Februari 2021

Afgelopen maand zijn de posities van het Foreward Value+ Fund uitgebreid. Het fonds is nu voor zo’n 50% belegt, het streven is naar 70% te gaan de komende maanden. Hiervoor worden een aantal kansrijke aandelen gevolgd, op de juiste prijs worden deze aan de portefeuille toegevoegd. Onderaan deze nieuwsbrief staat één van deze posities. Volgende maand zullen we ingaan op een aandeel dat afgelopen week aan de portefeuille is toegevoegd op aantrekkelijke prijzen.
De MSCI World index steeg in februari met 2.7%, echter op de laatste dag van de maand ging er 1,5% van de winst verloren, dit had ook een negatief effect op de portefeuille.
Het resultaat van de Value strategie was 0.1%. De Trading strategie leverde een plus op van 0.5%. Samen leverde dit een bruto resultaat op van 0.6%, na kosten is dit uitgekomen op 0.47%.